deniseborgh

Katastrof

Kategori: Allmänt

Snacka om att det är värsta problemet i vår lägenhet just nu. Först kommer organisationens datakille hit, plus en annan kille från organisationen för att byta ut våran roter. Men vi vägrade för de berättade att den som dom skulle sätta in inte hade fungerat i en annan lägenhet så nu skulle dom testa den i våran. Vi var inte glada. Tillslut fick vi övertalat dom till att vi ville ha våran egna roter så det gick dom med på. Efter det kom Ellie utspringandes från badrummet och ropade att vi hade översvämmning. Det är nämligen så att när vi tvättar så rinner allt vatten från tvättmaskinen ut genom ett rör ner i badkaret. Men nu hade röret åkt ner på golvet, igen, och bildade en swimmingpool i badrummet. Helt otroligt. Det blidde kaos! Jag sprang och hämtade en mopp och Johan, killen från organisationen låg och höll i röret så att vattnet hamnade i badkaret istället. Nora sprang och hämtade tejp för att försöka tejpa fast röret. Tillslut fick jag upp nästan upp allt vatten och Nora och Johan byttes av att sitta/ligga på tvättmaskinen för att hålla röret på plats. Helt knasigt är det i detta rumänska liv! Ingenting fungerar normalt någonstans och man har verkligen vant sig vid detta nu. Visst blir man chockad när det blir översvämning i ens badrum men den enda reaktionen man får är att börja skratta och hämta saker för att fixa situationen.

Sedan ringde pappa nyss, så han fick höra hela situationen live, hehe. Det var skoj att få prata med pappa och jag längtar verkligen hem nu. Visst kan det vara roligt här ibland, jag menar hur ofta får man vara med om sådanna här saker som vi upplever här. Men ibland blir allting för mycket om man vill hem till sitt egna land där allt fungerar som det ska. Men upplevelserna är ju något som man självklart aldrig kommer att glömma!

Nu blir det nog till att kolla på ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm, idag är det nämligen avsnitt sju som gäller. Sedan antar jag att jag och Nora kommer sitta och prata om alla knasiga saker som faktiskt händer oss här i Rumänien.


 
Jag moppar medans jag förklarar situationen för pappa.


 
     Johan hjälper oss med att hålla röret på plats



Nora håller koll på tvättmaskinen.




Puss & Kram