deniseborgh

Knäet

Kategori: Allmänt

Här kommer en liten försenad information gällande operationen.
  Nu har det gått lite mer än två veckor sedan min operation. Operationen gick bra, men det var lite svårare att kunna se inne i knäet än vad doktorn hade förväntat sig. Han hade lite svårt att komma in och kolla den inre minisken då det var väldigt trångt, men efter ett tag så fick han även kollat den. Resultatet av operationen blev att han fick ta bort en del av den yttre minisken då det var en spricka i den. Han kollade även korsbandet på mig vilket är helt av. Så jag ska tillbaka igen efter 6-8 veckor för att kolla ifall vi även behöver operera korsbandet.
  Jag tycker att operationen gick bra och jag hade inte allt för ont efteråt. Det var lite obehagligt då jag hade haft en slang ner i halsen, vilket lämnade en ganska irreterande smärta när man svalde eller pratade.
   Efter operationen hoppade jag på kryckor i några dagar men var tillbaka och jobbade ganska fort. Rörligheten i knäet är inte den bästa men jag gör övningar varje dag och rörligheten blir bättre och bättre. Jag tog stygnen nu i veckan också vilket känns väldigt skönt, så nu går det bara framåt.

Puss & Kram