deniseborgh

Då var det dags igen!

Kategori: Allmänt

Jaha ja, nu var det dags igen. Sitter här och försöker ansöka om visum. Och det är minst lika krångligt denna gången som förra, men det är värt varanda eviga sekund. Till jul åker vi nämligen! INDIEN HERE WE COME! -Som jag längtar!
Det började med att jag tyckte det hade varit roligt att åka iväg under höst/vinter på någon resa, och då jag och Carro alltid sagt att vi ska tillbaka till Indien slängde jag iväg frågan till henne, och bruden svarade JA!! Så klappat och klart, vi bokade in en helg i Vargön i somras och där planerades det för fulla muggar! Vi började kolla flygresor, antal dagar vi ville vara iväg, semester och flextimmar och sedan var det bestämt, två och en halv vecka backpacking i Indien!!
Vi ska resa runt i södra Indien, vi börjar på västkusten och reser omkring där ett tag, sedan tar vi oss inåt landet och hälsar på INTACT, organisationen som vi gjorde vår praktik på, sedan beger vi oss vidare mot ostkusten. Vi kommer ta dagarna lite som dom kommer. Ska bli super spännande.
 
Men nu får jag återgå till det förbaskade visumet.
Fortsättning följer ;)