deniseborgh

Operationer

Kategori: Allmänt

Hej, hej,
Operation nummer två skedde i April 2010, den blev ju som jag skrivit innan- inte bra. Det var en stor och omfattande operation som tog många timmar och där de öppnade knäet helt. De tog en sena ifrån baksida lår och vek ihop den till ett nytt "korsband" detta spikade/skruvade de sedan fast där mitt gamla trasiga korsband suttit. Trots denna operationen och en otroligt kämpig tid den närmsta månaden blev det inte bra. Mitt knä fortsatte att ge komplikationer vilket ledde till en tredje operation i augusti 2011. Jag hoppades nu att det skulle vara tredje gången gilt och var glad över operationen, men med min vanliga tur blev inte heller den bra. Många läkarbesök senare och även sjukgymnastik så blir det en ny operation nu i mitten på September. Så nu kör vi på fjärde gången gillt istället!!
Jag har gett upp drömmarna om att kunna hålla på med någon sport framöver, nu har jag bara önskemålet att jag ska kunna göra vardagliga sysslor utan smärta och svullnad. Att man ska kunna gå, springa, sitta på huk, sitta på knä, krypa, ja helt vanliga saker. Jag håller verkligen alla fingrar och tår för att detta ska bli bra nu!

Lite annan uppdatering är att jag flyttade till den trean på Breared där jag trivdes jätte bra, nära till affär, syskon och mycket mer. Det blev härliga grillkvällar, fester, kalas, middagar och mycket mer. Trots att det var en fin och bra lägenhet blev det en flytt nu i maj då jag lämnade min trea på Breared till en tre på Brunnsberg. Trivs dock väldigt bra här med och hyran är billigare så det är ju ett stort plus när man är en "fattig student".

Puss&Kram